Feeds:
Posts
Comments

Archive for September, 2014

Jualan Novel Terpakai

Sekian lama tak update,aku kembali lagi ngan nak let go buku-buku novel cinta Melayu. Aku ni memang kaki novel Melayu. Pantang keluar novel baru terutama novelis yang terkenal. Ok,tanpa banyak cerita kat bawah ni senarai novel yang aku nak jual. Kebanyakan novel aku ni masih baru,takdela teruk sangat sebab aku jaga elok.

  • The Unsung Hero by Melor Jelita yang the latest RM38 include postage (yang ni masih hot dipasaran)
  • Terlerai Kasih by Rehan Makhtar – RM21 include postage
  • Syurga Di Wajahmu by Laila Hanni – RM18 include postage
  • Bukan Terlarang by Nur Hazma – RM33 include postage
  • Bisik-bisik Gelora by Fauziah Ashari – RM21 include postage
  • Kurela Cinta Ini Bertamu – RM22 include postage
  •   Lafazkan Kalimah Cintamu – RM24 include postage
  • Bidadari Salju by Mia Kiff –  RM33 include postage
  • Hikayat Cinta Si Pematah Hati by E- Man Sufi- RM31 include postage
  • Gelora by Ma Lee Chuswan – RM 15 include postage
  • Curi-curi Cinta by Siti Rosmizah – RM 37 include postage
  • Giler Kau? by Dyadilla – RM38 include postage

Berminat ke? Emelkan pada aku zennaya84@yahoo.com (untuk tahu cara pembayaran dan penghantaran) or melalui blog ni pun ok jugak. Cepat sementara novel aku ni masih ada

Read Full Post »

Older Posts »

<span>%d</span> bloggers like this: